Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid CFC77 (1430632) - Star fast (438919) » 367368345: T36/J9/VI

Liga 367368345 Información oficial sobre el partido 367368345 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VI.89 (14407)

OS CALACUS Alineación oficial del equipo 'OS CALACUS' en el partido 2 - 1 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
0 - 1 Patrick Joris (31')
Antoine Tiercelin (33') 1 - 1
Gurutz Andueza (39') 2 - 1
OS CALACUS Alineación oficial del equipo 'OS CALACUS' en el partido 2 - 1 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OS CALACUS Alineación oficial del equipo 'OS CALACUS' en el partido 2 - 0 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS CALACUS

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Horst Krebs va arribar a Antoine Tiercelin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): OS CALACUS va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Gurutz Andueza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): OS CALACUS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antoine Tiercelin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): OS CALACUS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Radu Dascălu en un 1 contra 1 amb el porter Iñaki Lapuente, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de OS CALACUS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en César Vargas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Andreas Svensson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Iñaki Lapuente va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): César Vargas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Bariloche Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Bariloche va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Patrick Joris la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bariloche va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlo Camera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Maestre Osorio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harm-Jan Beusmans de Bariloche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Bariloche puguin veure en Kristian Hajek jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Lý Đức Nghi el va substituir sense tenir temps d'escalfar.