Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barreiros diesel f.c (1414757) - Villar del Olmo FC (1338689) » 367368213: T36/J3/VI

Liga 367368213 Información oficial sobre el partido 367368213 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VI.87 (14405)

Comochopos Alineación oficial del equipo 'Comochopos' en el partido 1 - 1 Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido
0 - 1 Alfonso Manzaneda (5')
Segismundo Fernández Pacheco (39') 1 - 1
Comochopos Alineación oficial del equipo 'Comochopos' en el partido 1 - 1 Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comochopos Alineación oficial del equipo 'Comochopos' en el partido 2 - 0 Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comochopos

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Segismundo Fernández Pacheco de Comochopos va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Comochopos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roberto Chipre en un 1 contra 1 amb el porter Robin Swärdlund, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Reima Vilén va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roberto Chipre ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Villar del Olmo FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El contraatac de Villar va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alfonso Manzaneda va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Augustin Horváth, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Villar, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Fabien Boucheron va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Villar van sortir al contraatac al minut 70, però Roger Freixas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roger Freixas de Villar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Després de 3 minuts jugats, Barnabás Lengyel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fabien Boucheron.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergi Maynés va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.