Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rusia Rail FC (491305) - Gonza (1456761) » 367367199: T36/J2/VI

Liga 367367199 Información oficial sobre el partido 367367199 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.69 (14387)

Albert Einstein Alineación oficial del equipo 'Albert Einstein' en el partido 1 - 1 Gonza Alineación oficial del equipo 'Gonza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albert Einstein Alineación oficial del equipo 'Albert Einstein' en el partido 2 - 1 Gonza Alineación oficial del equipo 'Gonza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albert Einstein

Goles Goles

  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Jonas Van Grembergen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Anssi Villman que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Albert va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lazzaro Bertotti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Manuel Fernández va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Albert va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Anssi Villman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Gisbert Endel va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Albert estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Albert va fer una substitució al minut 86. Gurdunfo Maçeyno va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marc Tàrrega.

Gonza

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Angelo Conoscente va treure un córner llarg cap al segon pal que en Reinoud de Visser, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gonza va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José María Ramón va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gonza sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Steffen Weißgärber, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Timur Vándorfi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffen Weißgärber de Gonza es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinoud de Visser de Gonza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.