Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrido F.C. (777534) - Racing de las Canteras (441543) » 367366786: T36/J10/VI

Liga 367366786 Información oficial sobre el partido 367366786 en Hattrick

28.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VI.61 (14379)

Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 1 - 1 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
Bernfried Ohland (36') 1 - 0
1 - 1 Gertjan Keijsers (50')
Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 1 - 1 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 3 - 0 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrido F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bernfried Ohland, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torrido se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Naldo Marín Palacios va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Torrido va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Ojea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Noboa.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Atanasije Josifović va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Alberto Noboa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Olaf Oehmchen del Torrido ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que David Veguri de Torrido hagués d'abandonar el terreny de joc. Isaías Velasco va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Racing de las Canteras

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Canteras va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gertjan Keijsers, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Canteras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bartłomiej Chmielewski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Canteras, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Bartłomiej Chmielewski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): George Cramer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Canteras que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Canteras van sortir al contraatac al minut 68, però Justin Ledesma va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Canteras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Gertjan Keijsers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Canteras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro Tolerano va desviar el xut final de Bartłomiej Chmielewski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.