Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PepeNauta F.S (487835) - Valencia 13 (1372521) » 367364968: T36/J2/VI

Liga 367364968 Información oficial sobre el partido 367364968 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VI.29 (14347)

PepeNauta F.S Alineación oficial del equipo 'PepeNauta F.S' en el partido 3 - 3 San Alberto Spurs Alineación oficial del equipo 'San Alberto Spurs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PepeNauta F.S Alineación oficial del equipo 'PepeNauta F.S' en el partido 2 - 3 San Alberto Spurs Alineación oficial del equipo 'San Alberto Spurs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PepeNauta F.S

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gerwin Evans va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tom Davidsson la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de PepeNauta amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tom Davidsson, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Matata Kanda de PepeNauta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Matata Kanda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PepeNauta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matata Kanda va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Mauro Hernando de PepeNauta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaudenz Höchli de PepeNauta es va guanyar la targeta groga merescudament.

San Alberto Spurs

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de Alberto van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en David Menéndez va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Alberto van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carlos Xavier va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Mels Beerta va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 21, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bernardo Cantor va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José María Cosca des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Alberto la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 254 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Oscar Guizaburoaga no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Erasun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mels Beerta probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.