Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Solanero (433756) - Comunidad De Madrid CF (1417723) » 367364322: T36/J11/VI

Liga 367364322 Información oficial sobre el partido 367364322 en Hattrick

05.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VI.17 (14335)

C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido 7 - 0 los maderos Alineación oficial del equipo 'los maderos' en el partido
Chan-Myung Seo (2') 1 - 0
Corrado Tullini (12') 2 - 0
Konstantinos Migiakis (21') 3 - 0
Bo Klintland (37') 4 - 0
Fabio Sardagna (57') 5 - 0
Corrado Tullini (69') 6 - 0
Krisztián Sógor (73') 7 - 0
C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido 7 - 0 los maderos Alineación oficial del equipo 'los maderos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido 9 - 0 los maderos Alineación oficial del equipo 'los maderos' en el partido
Tiene mala suerte 9.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Cervera

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts, Chan-Myung Seo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Corrado Tullini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Carnicas.
  • 130 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 en Konstantinos Migiakis va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bo Klintland va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Carnicas va augmentar la diferència quan Fabio Sardagna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Carnicas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Corrado Tullini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Carnicas va aconseguir el 7 - 0 quan Krisztián Sógor va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del maderos. La jugada d'estratègia del Carnicas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Lanuza Entenza va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Éric Ballay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eric Mascordà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Konstantinos Migiakis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Eric Mascordà va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Éric Ballay, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Lanuza Entenza de Carnicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los maderos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cálico Pinedo de maderos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cálico Pinedo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que maderos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Xuan Sáez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alejandro Martínez Polo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.