Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eagles C.F. (48887) - Wwuwuwuuwuwuwus (48156) » 367361839: T36/J6/V

Liga 367361839 Información oficial sobre el partido 367361839 en Hattrick

31.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / V.229 (5742)

Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 2 - 0 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
Mirko Castegnaro (35') 1 - 0
Mirko Castegnaro (83') 2 - 0
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 2 - 0 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 2 - 0 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eagles C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Mirko Castegnaro de Eagles, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): El gol de falta de Mirko Castegnaro sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 83 i ampliar l'avantatge de Eagles a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Eagles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Docq en un 1 contra 1 amb el porter Jeremiasz Gostyński, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Eagles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mirko Castegnaro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cees Jan van Doorn de Eagles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kay Lott.

KDM DESTROZAPORTEROS

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Jan-Peter Muilenburg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sune Scheel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de KDM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Giacomo Buferli va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El jugador de KDM Humberto Carneiro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Telmo Pimenta va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): José Aganzo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.