Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Bilbao (802011) - Mentidero FC (121132) » 367361496: T36/J4/V

Liga 367361496 Información oficial sobre el partido 367361496 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / V.223 (5736)

Euskosoft Alineación oficial del equipo 'Euskosoft' en el partido 1 - 3 Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido
0 - 1 Ricardo Ceresoles (4')
0 - 2 Jesús Calatayud (44')
Reinaldo Carlos Crespi (74') 1 - 2
1 - 3 Pascasio Calvete (76')
Euskosoft Alineación oficial del equipo 'Euskosoft' en el partido 1 - 3 Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Euskosoft Alineación oficial del equipo 'Euskosoft' en el partido 3 - 1 Pichichi CF Alineación oficial del equipo 'Pichichi CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskosoft

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Reinaldo Carlos Crespi va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Euskosoft enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): José Alcázar va estar a punt d'empatar per a Euskosoft quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ramón María Bárcena va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Reinaldo Carlos Crespi hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Chema Alcañiz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Gurpergui.

Pichichi CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pichichi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ricardo Ceresoles xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Calatayud de Pichichi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Pascasio Calvete va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Montero Peña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Dordaigue va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Álvaro Zubalburu de Pichichi hagués d'abandonar el terreny de joc. Jesús Calatayud va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Óscar Montero Peña es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ayoze Gallardo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): Pascasio Calvete semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.