Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salturnostrus CF (120928) - barça tours (1418242) » 367354917: T36/J11/V

Liga 367354917 Información oficial sobre el partido 367354917 en Hattrick

05.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / V.105 (5618)

F.C.Trencacames Alineación oficial del equipo 'F.C.Trencacames' en el partido 0 - 1 QUEENS RECREATION CLUB Alineación oficial del equipo 'QUEENS RECREATION CLUB' en el partido
0 - 1 Björn Wolmar (62')
F.C.Trencacames Alineación oficial del equipo 'F.C.Trencacames' en el partido 0 - 1 QUEENS RECREATION CLUB Alineación oficial del equipo 'QUEENS RECREATION CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Trencacames Alineación oficial del equipo 'F.C.Trencacames' en el partido 1 - 1 QUEENS RECREATION CLUB Alineación oficial del equipo 'QUEENS RECREATION CLUB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Trencacames

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Trencacames, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Peter Robertsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Julle Salolahti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el F.C.Trencacames estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Aivars Zilbārdis va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Julle Salolahti de F.C.Trencacames va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8, Peter Robertsson de F.C.Trencacames es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Nedim Hadžimehić semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

QUEENS RECREATION CLUB

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Björn Wolmar de RECREATION va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ciprian-Leonard Almăşan.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Leif Hörskog ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.