Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valinor Knicks (774537) - sí somos los mejores (1589088) » 367353186: T36/J13/V

Liga 367353186 Información oficial sobre el partido 367353186 en Hattrick

19.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / V.74 (5587)

Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 2 sí somos los mejores Alineación oficial del equipo 'sí somos los mejores' en el partido
0 - 1 Damien Florent (7')
Laur Mihai (41') 1 - 1
Niklas Bohstad (71') 2 - 1
2 - 2 Guy Sheehan (79')
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 2 sí somos los mejores Alineación oficial del equipo 'sí somos los mejores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 0 - 1 sí somos los mejores Alineación oficial del equipo 'sí somos los mejores' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El Valinor era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Laur Mihai va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Valinor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Niklas Bohstad, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valinor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Roger Cuscullola va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valinor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Laur Mihai, però el porter rival va fer una gran aturada.

sí somos los mejores

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip mejores va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Damien Florent va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Barry Boon va anar directament als peus de Guy Sheehan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michael Brohall després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dusty Budd va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Christophe Fisson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dusty Budd, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Damien Florent va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Barry Boon va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Enrique Gurpergui va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Guy Sheehan de mejores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Quentin Claes de mejores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrien Minette de mejores es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jesús Cuadro Gutiérrez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.