Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Couso (493279) - El Gorrion (312418) » 367351525: T36/J4/V

Liga 367351525 Información oficial sobre el partido 367351525 en Hattrick

17.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / V.45 (5558)

CD Couso Alineación oficial del equipo 'CD Couso' en el partido 3 - 1 Pinchinhos f.c. Alineación oficial del equipo 'Pinchinhos f.c.' en el partido
Filemón Cainzos (18') 1 - 0
1 - 1 Filimon Nicolae (33')
Nicanor Rigueira (49') 2 - 1
Carlos Alberte de Corna (63') 3 - 1
CD Couso Alineación oficial del equipo 'CD Couso' en el partido 3 - 1 Pinchinhos f.c. Alineación oficial del equipo 'Pinchinhos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Couso Alineación oficial del equipo 'CD Couso' en el partido 2 - 0 Pinchinhos f.c. Alineación oficial del equipo 'Pinchinhos f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Couso

Goles Goles

  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Filemón Cainzos va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 49 gràcies a la jugada de Nicanor Rigueira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Alberte de Corna, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Couso per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Pepe Ximénez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Filemón Cainzos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Couso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nereo Cerdeira.

Pinchinhos f.c.

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El contraatac de Pinchinhos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Filimon Nicolae va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pinchinhos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Tomas Höstlius va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinchinhos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Olacir Sampaio, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinchinhos van sortir al contraatac al minut 62, però Tom Brehler va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.