Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tornados lolo (1582978) - Pacsteam (1336687) » 367350980: T36/J7/V

Liga 367350980 Información oficial sobre el partido 367350980 en Hattrick

07.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / V.35 (5548)

deobriga HT Alineación oficial del equipo 'deobriga HT' en el partido 4 - 2 Los Fosforo C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Fosforo C.F.' en el partido
Robert Puchacz (18') 1 - 0
Fabrice Barlier (41') 2 - 0
Alexis Hermitaño (42') 3 - 0
3 - 1 Stanisław Sulek (60')
3 - 2 Stanisław Sulek (77')
Ralph von Bieberstein (79') 4 - 2
deobriga HT Alineación oficial del equipo 'deobriga HT' en el partido 4 - 2 Los Fosforo C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Fosforo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
deobriga HT Alineación oficial del equipo 'deobriga HT' en el partido 2 - 0 Los Fosforo C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Fosforo C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deobriga HT

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Miika Toukoaho va anar a parar al cap de Robert Puchacz que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a DHT el 1 - 0.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alexis Hermitaño va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fabrice Barlier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alexis Hermitaño va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 42 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ralph von Bieberstein, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a DHT.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Robert Puchacz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emanuel Jiménez Bernabeu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Kristoffer Hassan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Teis Jochumsen de DHT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Los Fosforo C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El porter de Fosforo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stanisław Sulek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Stanisław Sulek. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fosforo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Petri Joenkoski, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Fosforo van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Petri Joenkoski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aacht Hiemerda de Fosforo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Miro Gaibor ocupà el lloc d'en Aacht Hiemerda al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Fosforo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Felipe Oriol Diaz de Fosforo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Israel Ibarra va prendre el seu rol al minut 84.