Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VIVID FC (796281) - Barcelona b2 futsal (435264) » 367350033: T36/J9/V

Liga 367350033 Información oficial sobre el partido 367350033 en Hattrick

21.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / V.18 (5531)

Cádiz C.F Denver Alineación oficial del equipo 'Cádiz C.F Denver' en el partido 4 - 0 Turbo snail Alineación oficial del equipo 'Turbo snail' en el partido
Faouzi Sandid (4') 1 - 0
夏 (Xia) 源帆 (Yuanfan) (14') 2 - 0
Paolo Spinola (33') 3 - 0
Raimunde Angustia (61') 4 - 0
Cádiz C.F Denver Alineación oficial del equipo 'Cádiz C.F Denver' en el partido 4 - 0 Turbo snail Alineación oficial del equipo 'Turbo snail' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cádiz C.F Denver Alineación oficial del equipo 'Cádiz C.F Denver' en el partido 3 - 0 Turbo snail Alineación oficial del equipo 'Turbo snail' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cádiz C.F Denver

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 4, en Louis Coppini la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Faouzi Sandid que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Amb 14 minuts jugats, en 夏 (Xia) 源帆 (Yuanfan) va augmentar l'avantatge de Denver a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Denver va augmentar la diferència quan Paolo Spinola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Denver va aconseguir el 4 - 0 quan Raimunde Angustia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Louis Coppini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Denver.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Faouzi Sandid es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Juan Castro-Pinos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Éric David.

Turbo snail

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Turbo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Vicente Villegas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Turbo Gian Carlo Bodale quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juho Ax l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Juho Ax va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.