Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACEN (489441) - Trileros FC 2 (489100) » 367348732: T36/J5/IV

Liga 367348732 Información oficial sobre el partido 367348732 en Hattrick

24.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / IV.59 (3482)

RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido 2 - 2 Cthulhu Plush Alineación oficial del equipo 'Cthulhu Plush' en el partido
Ignasi Bordes (4') 1 - 0
1 - 1 Vassilis Nikolakopoulos (16')
1 - 2 Pere Joan Serrajordi (32')
Josep Maduell (67') 2 - 2
RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido 2 - 2 Cthulhu Plush Alineación oficial del equipo 'Cthulhu Plush' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido 4 - 0 Cthulhu Plush Alineación oficial del equipo 'Cthulhu Plush' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RADICAL_CELESTE SAD

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 4 minuts, Ignasi Bordes va superar per velocitat Ömer Dobra per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Josep Maduell de RADICAL_CELESTE va aconseguir igualar el partit al minut 67, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Ignasi Bordes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ignasi Bordes va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dirk Buxtehude! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a RADICAL_CELESTE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignasi Bordes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Odriozola.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Odriozola va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que RADICAL_CELESTE va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Cthulhu Plush

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Vassilis Nikolakopoulos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Cthulhu sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Pere Joan Serrajordi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Ömer Dobra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cthulhu va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rãzvãnel Petrescu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xulián Abade.
  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Ulrik Wahling de Cthulhu va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Michele Baldino va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Ante Hajduković ocupà el lloc d'en Pere Joan Serrajordi al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Cthulhu quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 71 (Lesión (no subst.)): Quan Michele Baldino va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 71, Cthulhu sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.