Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Viejas Glorias FTV (119448) - Trunfus AFS (48100) » 367345341: T36/J12/III

Liga 367345341 Información oficial sobre el partido 367345341 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / III.14 (3421)

real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 3 - 0 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
José Luis Sanz (33') 1 - 0
Kurtzio Beobide (36') 2 - 0
Gabriel Codina (73') 3 - 0
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 3 - 0 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 3 - 1 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real indalo

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): indalo prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en José Luis Sanz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Agrelo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Kurtzio Beobide que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabriel Codina va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriel Codina va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de indalo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Salva Cotoner, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kurtzio Beobide de indalo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AEK Jerna

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramon Tries que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Aminul Khaled va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alfonso Derrech va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Carlos Pérez Gil.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogusław Ciak de Jerna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Jerna es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Irving McEwan no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bogusław Ciak al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Bogusław Ciak no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.