Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marleones (777512) - Trunfus AFS (48100) » 367345310: T36/J2/III

Liga 367345310 Información oficial sobre el partido 367345310 en Hattrick

03.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / III.14 (3421)

Marleones Alineación oficial del equipo 'Marleones' en el partido 2 - 2 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
Norbert Krapf (25') 1 - 0
1 - 1 Amadeu Portabella (62')
1 - 2 Jorge Carlos Pérez Gil (62')
Àlex Terricabra (67') 2 - 2
Marleones Alineación oficial del equipo 'Marleones' en el partido 2 - 2 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marleones Alineación oficial del equipo 'Marleones' en el partido 2 - 1 AEK Jerna Alineación oficial del equipo 'AEK Jerna' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marleones

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Frederic Cabal sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Norbert Krapf que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 109 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Àlex Terricabra després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Jerna Amadeu Portabella, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marleones s'esgargamellaven dempeus per esperonar Àlex Terricabra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Juan Antonio Maldonado Dávila va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marleones, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Norbert Krapf va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

AEK Jerna

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 62, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jorge Carlos Pérez Gil es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Aminul Khaled va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jorge Carlos Pérez Gil quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Al minut 38 un refús amb el peu d'en Celestino Pampin va anar a parar als peus del Èric Abella que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aminul Khaled després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Celestino Pampin va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Irving McEwan de Jerna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aminul Khaled.