Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Usados (1579656) - Jack's Team (1434645) » 364688011: T36/R1

Copa 364688011 Información oficial sobre el partido 364688011 en Hattrick

22.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Toju Muppet Team Alineación oficial del equipo 'Toju Muppet Team' en el partido 0 - 1 Benamocarra Alineación oficial del equipo 'Benamocarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toju Muppet Team Alineación oficial del equipo 'Toju Muppet Team' en el partido 0 - 1 Benamocarra Alineación oficial del equipo 'Benamocarra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toju Muppet Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Muppet va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kostas Kerkidis va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Muppet, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Javier Domínguez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Muppet Hıncal Özer quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Florin Ene l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Muppet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lauri Jetsonen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Muppet van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Domínguez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 106 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Muppet va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lauri Jetsonen, però el porter rival va fer una gran aturada.

Benamocarra

Goles Goles

  • 115 Minuto 113 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Guillermo Fossatti de Benamocarra va fer un bon esprint per escapar-se de Pedro Cunha Monteiro i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Benamocarra a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Héctor Eresma va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hıncal Özer va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.