Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Swag (1415130) - Roca juniors 2.0 (1417449) » 364687504: T36/R1

Copa 364687504 Información oficial sobre el partido 364687504 en Hattrick

22.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Mocker United Alineación oficial del equipo 'Mocker United' en el partido 3 - 1 Los Torpes CF Alineación oficial del equipo 'Los Torpes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mocker United Alineación oficial del equipo 'Mocker United' en el partido 1 - 2 Los Torpes CF Alineación oficial del equipo 'Los Torpes CF' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,0 % 41,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mocker United

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Mocker va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Terkel Overgaard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Peter Örnblad va pentinar un córner cap al segon pal que Andries Casteels va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): El gol de falta de Terkel Overgaard sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 87 i ampliar l'avantatge de Mocker a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Mocker va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Florian Holl va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Nikolay Velichkov? Un error clamorós seu va donar a Florian Holl una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Andries Casteels gairebé va marcar per a Mocker des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gergely Rajz de Mocker la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Torpes CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Sergio Larucci de Torpes després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Torpes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ireneusz Piechowski no va poder controlar.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Torpes creava perill des de la dreta al minut 81, però en Tiziano Pezzella, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ignacio Laufen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolay Velichkov de Torpes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Jordá de Torpes es va guanyar la targeta groga merescudament.