Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Llorenç de Morunys (486979) - Real MarNoe FC (797322) » 364686986: T36/R1

Copa 364686986 Información oficial sobre el partido 364686986 en Hattrick

22.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Sant Llorenç de Morunys Alineación oficial del equipo 'Sant Llorenç de Morunys' en el partido 2 - 3 ThePulesBOys Alineación oficial del equipo 'ThePulesBOys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Llorenç de Morunys Alineación oficial del equipo 'Sant Llorenç de Morunys' en el partido 2 - 0 ThePulesBOys Alineación oficial del equipo 'ThePulesBOys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Llorenç de Morunys

Goles Goles

  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Jonathan Descamps va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Llorenç Antón Barbudo quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Piergiuseppe Apeddu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Llorenç va estar a punt de posar-se per davant al minut 102 però Piergiuseppe Apeddu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antón Barbudo de Llorenç va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jonàs Cugat va xutar fora per a Llorenç, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Llorenç, Lokiz Igarzabal, col·locà la pilota just a les mans d'en Tonko Šandrić. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Llorenç Jonathan Descamps, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tonko Šandrić. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Fabrizio Genhart va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llorenç Felix Fixl va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

ThePulesBOys

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Gustavo Ariel Anile va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ThePulesBOys, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mikko Hosio va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ThePulesBOys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Israel González Asarta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 105 (Ocasión de contra por la izquierda): El ThePulesBOys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 105, però en Mikko Hosio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Onésimo da Pumarega de ThePulesBOys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sebastià Serra de ThePulesBOys va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Aitanu Berto de ThePulesBOys anava molt fort i col·locat però Víctor Ortuondo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Peter Lejeune de ThePulesBOys va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Andrija Aćimović de ThePulesBOys va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Gustavo Ariel Anile de ThePulesBOys va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de ThePulesBOys Antonio Recio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Ortuondo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.