Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Foz (993769) - Caraduras Fútbol Club (794680) » 364686864: T36/R1

Copa 364686864 Información oficial sobre el partido 364686864 en Hattrick

22.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido 1 - 4 TABARES FC Alineación oficial del equipo 'TABARES FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Foz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Foz' en el partido 1 - 3 TABARES FC Alineación oficial del equipo 'TABARES FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Foz

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SPOFOZ s'esgargamellaven dempeus per esperonar 隆志 (Takashi) 斎藤 (Saito) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): SPOFOZ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jordi Pujol en un 1 contra 1 amb el porter Oliver Bräuer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Cristo Quirós va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Panificio Esqueda de SPOFOZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): SPOFOZ es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Miguel Fuensalida no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iñaki Rovira al camp.

TABARES FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Jörg Wolfgang Dametal donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Jörg Wolfgang Dametal posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Zúñiga García va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Mario De Gennaro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 1 - 4 per a TABARES.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Puig Cerda es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pepe González Arguimanes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Rudolf Schaffroth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Sánchez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe González Arguimanes de TABARES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jörg Wolfgang Dametal que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.