Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cordoba-valdepeñas (1339345) - Guelin Taun (797189) » 364685847: T36/R1

Copa 364685847 Información oficial sobre el partido 364685847 en Hattrick

22.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

cordoba-valdepeñas Alineación oficial del equipo 'cordoba-valdepeñas' en el partido 1 - 3 dream team de la bahia Alineación oficial del equipo 'dream team de la bahia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cordoba-valdepeñas Alineación oficial del equipo 'cordoba-valdepeñas' en el partido 2 - 2 dream team de la bahia Alineación oficial del equipo 'dream team de la bahia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cordoba-valdepeñas

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): cordoba-valdepeñas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Jordie Sahuleka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adalberto Tesouro va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cordoba-valdepeñas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Florentino Torres Ponce, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Vesa Pietilänketo de cordoba-valdepeñas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arnau Eguiruren va prendre el seu rol al minut 5.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Plácido Gota de cordoba-valdepeñas va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco José Cainas va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): cordoba-valdepeñas va fer una substitució al minut 43. Orlando Wolfgang va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Sánchez Palanco.

dream team de la bahia

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Eric Byrne que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Quan passaven 56 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del dream. En Milan Udesen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a dream l'avantatge per 1 - 3. Andrei Ilie en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adalberto Tesouro de dream es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Bernardo Citelli ocupà el lloc d'en Adalberto Tesouro al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de dream quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.