Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olmoniano fc (1597157) - Rayito CF (774262) » 364684829: T36/R1

Copa 364684829 Información oficial sobre el partido 364684829 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Barrilakos Alineación oficial del equipo 'Barrilakos' en el partido 5 - 7 Rayito CF Alineación oficial del equipo 'Rayito CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barrilakos Alineación oficial del equipo 'Barrilakos' en el partido 3 - 1 Rayito CF Alineación oficial del equipo 'Rayito CF' en el partido
Tiene suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrilakos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Claudio Banzato de Barrilakos aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Barrilakos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cholakin Chinnasamy va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Barrilakos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Claudio Banzato, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Argider Fernán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Barrilakos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 113, quan José Alsina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Barrilakos va fer una substitució al minut 64. Argider Fernán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Quentin Martin.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Barrilakos Adi Pânzariu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iurie Drăghici es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Abel González Fraguas de Barrilakos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barrilakos Pedro Foronda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iurie Drăghici. El marcador continuava 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Gonzalo César va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barrilakos, Ignacio Cavada, col·locà la pilota just a les mans d'en Iurie Drăghici. El marcador: 5 - 6.

Rayito CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Ivano Leta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Rayito seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Ivano Leta va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sergio Quiroga sempre és una garantia. Al minut 86, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cédric Meyer marcar el 3 - 3 per al Rayito.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Francisco Villarroel de Rayito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Cavada en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Rayito, Ignacio Monzón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Ángel López-Mingo va xutar fora per a Rayito, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): José Luis Rubianes de Rayito va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Ignacio Cavada s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 6.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Mikael Pålsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Rayito.