Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mislata U.D (312339) - Cirilo Fortachon (441380) » 364684708: T36/R1

Copa 364684708 Información oficial sobre el partido 364684708 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Mislata U.D Alineación oficial del equipo 'Mislata U.D' en el partido 1 - 2 Cirilo Fortachon Alineación oficial del equipo 'Cirilo Fortachon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mislata U.D Alineación oficial del equipo 'Mislata U.D' en el partido 1 - 0 Cirilo Fortachon Alineación oficial del equipo 'Cirilo Fortachon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mislata U.D

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mislata van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benedykt Siwy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): Mislata va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 71, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en René Coronado de Mislata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, László Lehel de Mislata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En László Lehel va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Su Che Ying no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Marko Fröschl.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Antonio Corredor de Mislata va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jackie Slater va entrar en el seu lloc.

Cirilo Fortachon

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cirilones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Pere Casanova va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Pere Casanova va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Cirilones.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Francesc Viladesau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cirilones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Francesc Viladesau va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Anselmo Boronat va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cirilones, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Pedro Villatreses va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Homs de Cirilones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc Viladesau de Cirilones es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de Cirilones Juan José Olmos Ribera va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Flavius Matei va entrar en el seu lloc.