Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMadrid-ag- (1415364) - Soccer Girona (1437423) » 364684529: T36/R1

Copa 364684529 Información oficial sobre el partido 364684529 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Jester Flames Alineación oficial del equipo 'Jester Flames' en el partido 0 - 2 SoccerGod Alineación oficial del equipo 'SoccerGod' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jester Flames Alineación oficial del equipo 'Jester Flames' en el partido 1 - 1 SoccerGod Alineación oficial del equipo 'SoccerGod' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jester Flames

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80, Jester va disposar d'un penal a favor, però el xut de Fabian Fellner va ser aturat per Gary Reese.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Wilmar Freen de Jester va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lennart Raun de Jester va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alen Lozica no era cap impediment.
  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Wilmar Freen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Iacopo Davato de Jester anava molt fort i col·locat però Gary Reese no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Jester, Luigi Ducoli, col·locà la pilota just a les mans d'en Gary Reese. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sven Beerbach va xutar fora per a Jester, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Fabian Fellner de Jester va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jester Wilmar Freen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

SoccerGod

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SoccerGod va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Veljko Golubović va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Marko Trifunac va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iacopo Davato, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 116 (Ocasión de falta): El SoccerGod va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 116 amb un llançament de falta perillós. En Sytse-Jan Deddens però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Danilo Ricciardi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de SoccerGod estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Danilo Ricciardi que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SoccerGod Danilo Ricciardi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iacopo Davato. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Veljko Golubović de SoccerGod va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Joonas Pölönen de SoccerGod és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de SoccerGod, Gary Reese, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rein Stips xutant per a SoccerGod va fer anar la pilota just on la volia, però Iacopo Davato, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.