Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBarça (1419728) - cardassar (311698) » 364683221: T36/R1

Copa 364683221 Información oficial sobre el partido 364683221 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 1 - 4 Iparji Logos Alineación oficial del equipo 'Iparji Logos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 1 - 8 Iparji Logos Alineación oficial del equipo 'Iparji Logos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBarça

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del FCBarça amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Jarosław Kopaniarz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FCBarça, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Ronald Metsers va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ruslan Salynin no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Cibrán Chan no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ronald Metsers.

Iparji Logos

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rui Murcia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Iparji prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Rui Murcia.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Stanley Cuschieri de Iparji va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Hermannus Büchl va aprofitar un error defensiu al minut 64, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Iparji.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Çağdaş Emced, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hermannus Büchl es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Çağdaş Emced de Iparji amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.