Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Pericoland (437796) - UDA Gramenet (1591054) » 364682813: T36/R1

Copa 364682813 Información oficial sobre el partido 364682813 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 3 - 4 Stupendus team Alineación oficial del equipo 'Stupendus team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 1 - 2 Stupendus team Alineación oficial del equipo 'Stupendus team' en el partido
Tiene suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Pericoland

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ricardo Arnau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pericoland es posava per davant 1 a 0.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Pericoland va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Manuel Wallenstein aconseguint el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ricardo Arnau va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54 en Manuel Wallenstein va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreu Almela de Pericoland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stupendus team

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Stupendus va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Franz Rausch va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Ed van Splunter va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Kenneth Heylen va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 86.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Jari Kronqvist de Stupendus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Roberto Carlos Pacheco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Stupendus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Piedade, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Michaël Émery va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Stupendus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mikko Sinkkonen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Gilberto Berndonner ocupà el lloc d'en Rudolf Suda al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Stupendus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Roberto Carlos Pacheco va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Stupendus estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Stupendus, en Michaël Émery, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.