Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alicante city (1334586) - La elite (312677) » 364682728: T36/R1

Copa 364682728 Información oficial sobre el partido 364682728 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Alicante city Alineación oficial del equipo 'Alicante city' en el partido 5 - 7 Humulus Lupulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Humulus Lupulus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alicante city Alineación oficial del equipo 'Alicante city' en el partido 4 - 2 Humulus Lupulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Humulus Lupulus F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicante city

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alessandro Stefano Cioli, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Alicante va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martín Ignacio Green des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Alicante va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Martín Ignacio Green, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Alicante va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Anže Sešlar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Al minut 99, Anže Sešlar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Alicante Tevfik Fikret Öngür no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dario Troncon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Alicante, Daniel Rus, col·locà la pilota just a les mans d'en Dario Troncon. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alicante Marino Zanna, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dario Troncon. El marcador continuava 4 - 5.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rafel Piqué de Alicante va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Alicante Seran del Puente va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Humulus Lupulus F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): En Dvir Menchell va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anfred van Cleef la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Turhan Kutalmış.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Humulus van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 70, quan Ludovic Debacker va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Suprawat Krajangwattana va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Suprawat Krajangwattana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 96 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 96, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Leonel Elgueta de Humulus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tevfik Fikret Öngür en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Dvir Menchell va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Suprawat Krajangwattana va xutar fora per a Humulus, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Humulus, Jan Herfindal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Ludovic Debacker anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Humulus.