Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deivid team (772174) - PACO119 (1595322) » 364681659: T36/R1

Copa 364681659 Información oficial sobre el partido 364681659 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

deivid team Alineación oficial del equipo 'deivid team' en el partido 4 - 3 Piscinas Cervantes Alineación oficial del equipo 'Piscinas Cervantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
deivid team Alineación oficial del equipo 'deivid team' en el partido 1 - 4 Piscinas Cervantes Alineación oficial del equipo 'Piscinas Cervantes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deivid team

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): deivid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Riku Kammonen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alfonso Ozores Rey sempre és una garantia. Al minut 82, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Riku Kammonen marcar el 2 - 1 per al deivid.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de deivid pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alfonso Ozores Rey va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vuk Golubović ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, deivid es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Shalom Eliyahu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfonso Ozores Rey! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Idálio Veiga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de deivid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shalom Eliyahu de deivid es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, José Ricardo Navarra de deivid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Piscinas Cervantes

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Cervantes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Víctor Ramos Cerro, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Yoan Jacquemet va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Cervantes va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 87.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Diego Romero marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Sverre Silm va estar a punt de posar per davant a Cervantes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Jiménez Quirós va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Óscar Piña va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Cervantes van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Xavi Menéndez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sverre Silm de Cervantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Semblava que Xavi Menéndez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.