Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la galloca (1592442) - Pylons (313677) » 364681638: T36/R1

Copa 364681638 Información oficial sobre el partido 364681638 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

la galloca Alineación oficial del equipo 'la galloca' en el partido 1 - 0 F.C.URANIO Alineación oficial del equipo 'F.C.URANIO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la galloca Alineación oficial del equipo 'la galloca' en el partido 0 - 1 F.C.URANIO Alineación oficial del equipo 'F.C.URANIO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la galloca

Goles Goles

  • 140 Minuto 108 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de galloca el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Iván Díaz de Cedron va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de galloca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfredo Ortún va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Ciervo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): galloca van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Abraham Ervello va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del galloca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iván Díaz de Cedron, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de galloca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Balsells, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Oriortua de galloca es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 103, Moisès Serrat de galloca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.URANIO

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Bernabé Uz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Mata Blanco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Manel Cebericha de F.C.URANIO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 104 (Lesión): Eduardo Peñuela va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pere Mut. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.