Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makabi Levantar (1367389) - UD USU (1369805) » 364681273: T36/R1

Copa 364681273 Información oficial sobre el partido 364681273 en Hattrick

22.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

hercules club de futbol Alineación oficial del equipo 'hercules club de futbol' en el partido 3 - 4 Atlético Palma Alineación oficial del equipo 'Atlético Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hercules club de futbol Alineación oficial del equipo 'hercules club de futbol' en el partido 2 - 0 Atlético Palma Alineación oficial del equipo 'Atlético Palma' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hercules club de futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ibrahim Damgaard va treure un córner llarg cap al segon pal que en Job Westrik, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Sáez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Siegmar Haldar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de hercules, Ignacio Sáez, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): hercules per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Efisio Zanfardino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Efisio Zanfardino de hercules es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético Palma

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Atl Palma va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Ambroży Pielesz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pablo Castellano va acabar en una passada genial cap al jugador de Atl Palma Ştefan Sârbu, que va marcar el 2 - 2.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 73 minuts, Ştefan Sârbu va superar per velocitat Michał Skręta per posar el 2 - 3 al marcador.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atl Palma van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Todor Raković.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atl Palma va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ştefan Sârbu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.