Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PARAISO C.T.A (1416144) - Armunia United (1461214) » 364681244: T36/R1

Copa 364681244 Información oficial sobre el partido 364681244 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

PARAISO C.T.A Alineación oficial del equipo 'PARAISO C.T.A' en el partido 1 - 2 Armunia United Alineación oficial del equipo 'Armunia United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PARAISO C.T.A Alineación oficial del equipo 'PARAISO C.T.A' en el partido 1 - 4 Armunia United Alineación oficial del equipo 'Armunia United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PARAISO C.T.A

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Egon Voetmann va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dimitar Vladimirov, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Egon Voetmann, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Helenio Urbina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josua Imp va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xesús Gray va rematar alt.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Egon Voetmann va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PARAISO.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El PARAISO va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Elco Italiaander la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Elco Italiaander va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Armunia United

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 48 minuts Joni Kumpulainen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Zekeriya Sağlamer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brett Bryant de Armunia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Pau Munill ocupà el lloc d'en Zekeriya Sağlamer al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de Armunia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.