Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porto De Espasante (794195) - Star fast (438919) » 364680971: T36/R1

Copa 364680971 Información oficial sobre el partido 364680971 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

PORTO DE ESPASANTE Alineación oficial del equipo 'PORTO DE ESPASANTE' en el partido 2 - 0 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PORTO DE ESPASANTE Alineación oficial del equipo 'PORTO DE ESPASANTE' en el partido 1 - 4 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PORTO DE ESPASANTE

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Arnaldo Pedroni va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adnan Perkin, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerlof Silder progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Adnan Perkin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Arnaldo Pedroni del FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adnan Perkin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnaldo Pedroni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doğuş Kardeş.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Kevin Wurziger. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Bariloche Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bariloche va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reine Bohing, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Bariloche van sortir al contraatac al minut 10, però Laurits Tollaksen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bariloche la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristian Hajek de Bariloche amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Joris de Bariloche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Reine Bohing no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Andrés Orbegozo.