Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azarianos (119032) - Unió Esportiva Rubí (117798) » 364679929: T36/R1

Copa 364679929 Información oficial sobre el partido 364679929 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Vejer C.F Alineación oficial del equipo 'Vejer C.F' en el partido 3 - 6 Empresseguerenc Alineación oficial del equipo 'Empresseguerenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vejer C.F Alineación oficial del equipo 'Vejer C.F' en el partido 1 - 1 Empresseguerenc Alineación oficial del equipo 'Empresseguerenc' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vejer C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Xavier Travesset va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Marc Seemann quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xavier Travesset va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Vejer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Barnabás Vörös en un 1 contra 1 amb el porter Julio Montalvo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 106 (Ocasión de contra por el centro): En Matías Lerzundi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Efe Ledün de Vejer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Seemann.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Vejer va fer una substitució al minut 63. Federico Lanouguere va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Barnabás Vörös.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Guillermo Castelblanco de Vejer va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 093 Minuto 93 (Lesión (no subst.)): Al minut 93, Titus Miller va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Vejer no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Vejer Francesco Ghio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julio Montalvo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Guillermo Castelblanco de Vejer va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Xavier Travesset xutant per a Vejer va fer anar la pilota just on la volia, però Julio Montalvo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Agustín Falcón de Vejer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Raphaël Korner de Vejer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Empresseguerenc

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Massimo Tarterini sempre és una garantia. Al minut 12, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Teolindo Sapata marcar el 0 - 1 per al Empresseguerenc.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Massimo Tarterini va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Teolindo Sapata, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Es duien 105 minuts de partit jugats quan Luis Bärenmeier va estar a punt de posar per davant a Empresseguerenc amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raphaël Korner va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Kentigern Spellcaster va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Empresseguerenc, Julio Montalvo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Massimo Tarterini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Empresseguerenc.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Luis Beamud de Empresseguerenc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raphaël Korner en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Empresseguerenc, Heikki Jäppilä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 6 al marcador.