Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Valdepares C.F. (313479) - Tohu C.F. (1416287) » 364679854: T36/R1

Copa 364679854 Información oficial sobre el partido 364679854 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Atlético Valdepares C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Valdepares C.F.' en el partido 4 - 5 Tohu C.F. Alineación oficial del equipo 'Tohu C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Valdepares C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Valdepares C.F.' en el partido 1 - 5 Tohu C.F. Alineación oficial del equipo 'Tohu C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Valdepares C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Valdepares van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en António Patrício en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Després de 65 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Valdepares, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Franz Kockisch de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Valdepares aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan César González Carvajal va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Miguel Zúñiga Requesens va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 220 Minuto 93 (Ocasión de falta): Franz Kockisch quasi dona a Valdepares l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tohu C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Erik-Jan Benningshof que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Tohu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfredo Velasco, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 47 minuts Randolph Uther es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival César González Carvajal que d'un gran xut va marcar per a Valdepares el 2 - 2.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 48, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arkady Mitręga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arkady Mitręga quedar desmarcat i marcar per a Tohu al minut 71. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): El jugador de Tohu Alexis Dager va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 101 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Frithjof Breckner es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Cutolo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.