Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paco el ferretero (315341) - jjmadrid (1370547) » 364679079: T36/R1

Copa 364679079 Información oficial sobre el partido 364679079 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

gonadas fenix Alineación oficial del equipo 'gonadas fenix' en el partido 1 - 2 jjmadrid Alineación oficial del equipo 'jjmadrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gonadas fenix Alineación oficial del equipo 'gonadas fenix' en el partido 0 - 2 jjmadrid Alineación oficial del equipo 'jjmadrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gonadas fenix

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 86 minuts quan Patrik Ivarsson va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a gonadas.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gonadas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nazareno Seabra va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nazareno Seabra de gonadas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

jjmadrid

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 12 en Conrado Cortéz va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Carlos Goñi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Conrado Cortéz de jjmadrid l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 51 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Pere Buqué quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del jjmadrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Muñoz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Carlos Goñi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Euzebiusz Kuś, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Euzebiusz Kuś va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carlos Goñi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Víctor Muñoz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el jjmadrid va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Víctor Muñoz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Francesc Rial es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 52 (Tirita): Al minut 52 de partit, el jugador Pere Buqué de jjmadrid es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pere Buqué va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raoul Valentino Schwammberger.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de jjmadrid, en Raoul Valentino Schwammberger, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.