Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kanbarrak (31145) - Deportivo Aragon (795325) » 364678510: T36/R1

Copa 364678510 Información oficial sobre el partido 364678510 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

United Cats FC Alineación oficial del equipo 'United Cats FC' en el partido 4 - 2 zotz Alineación oficial del equipo 'zotz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
United Cats FC Alineación oficial del equipo 'United Cats FC' en el partido 3 - 4 zotz Alineación oficial del equipo 'zotz' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,9 % 42,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Cats FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 51 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 51, indicava inequívocament que en Adrián Urquijo va saber trobar la xarxa rival. United desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Manolo Lapeña Méndez de United, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Arozena es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manolo Lapeña Méndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Mark Vaughan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 38 minuts, en Diego Guercolata no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mark Vaughan al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Arozena va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Urquijo de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Manolo Lapeña Méndez de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saül Berdaguer de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nouri Touati va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Julen Negrín.

zotz

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manthos Papathanasopoulos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Manthos Papathanasopoulos després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de United Diego Guercolata, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Luis Peinado, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jomantas Bakšis amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jomantas Bakšis de zotz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): zotz es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Imara Nsubuga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jordi Davalillos al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fabrizio Dossena ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.