Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar Centro (796724) - balon de oro FC (487959) » 364676912: T36/R1

Copa 364676912 Información oficial sobre el partido 364676912 en Hattrick

22.02.2012 12:45:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Real Suciedad CF Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad CF' en el partido 0 - 2 balon de oro FC Alineación oficial del equipo 'balon de oro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Suciedad CF Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad CF' en el partido 0 - 6 balon de oro FC Alineación oficial del equipo 'balon de oro FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Suciedad CF

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andi Winter-Moradi va superar els defenses rivals per velocitat al minut 36 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): R. Sucieda va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ludovico Baroffio va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Friedhelm Leckert, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Chris Bokhove que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

balon de oro FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Xabier Béjar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a balon.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Xonás da Ponte va augmentar l'avantatge de balon a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de balon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Raúl Paredes de balon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): El balon va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 38 amb un llançament de falta perillós. En Benito Castellar però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Xonás da Ponte va estar a punt de posar per davant a balon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sicco Meulesteen va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Isaac Osorio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.