Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desllorigats C (125650) - S-Pulse smz (1416851) » 364675559: T36/R1

Copa 364675559 Información oficial sobre el partido 364675559 en Hattrick

22.02.2012 12:45:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Desllorigats C Alineación oficial del equipo 'Desllorigats C' en el partido 3 - 6 Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desllorigats C Alineación oficial del equipo 'Desllorigats C' en el partido 2 - 0 Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desllorigats C

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Leandro Alonso va anar directament als peus de Fuad Rashid que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Ubbo De l'Arbre va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Desllorigats per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marc Sadurní, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Desllorigats va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yanniek Vandenberghe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fatih Özer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 99 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abdeslam Kharfan es va comportar com un juvenil al minut 99 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Desllorigats va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Teymour Baharlu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Frédéric Caillaud.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Al minut 107, Fuad Rashid arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Ubbo De l'Arbre de Desllorigats es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Desllorigats, Radu Iftime, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Teymour Baharlu de Desllorigats va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ubbo De l'Arbre de Desllorigats va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jagoba Oñabeitia va xutar fora per a Desllorigats, el marcador es va quedar igual: 3 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Desllorigats, Velasco Gatica, col·locà la pilota just a les mans d'en Frédéric Caillaud. El marcador: 3 - 5.

Foryou C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Foryou va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nándor Bálint, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, Foryou es va posar per davant amb un 1 - 2 quan James Katon es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 23, tothom va saber perquè en Nándor Bálint era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Foryou van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aparicio Gaiteiro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Foryou la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aparicio Gaiteiro de Foryou es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Anatolio Baquero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Foryou.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sven Carlshöhe va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Foryou Aparicio Gaiteiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marcos Ordoñez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Foryou Steven Coveliers, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcos Ordoñez. El marcador continuava 3 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Paulí Bertomeu de Foryou, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcos Ordoñez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 6.