Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BallWars (1367395) - Rancig (309502) » 364674965: T36/R1

Copa 364674965 Información oficial sobre el partido 364674965 en Hattrick

22.02.2012 12:45:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido 2 - 3 Rancig Alineación oficial del equipo 'Rancig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido 1 - 4 Rancig Alineación oficial del equipo 'Rancig' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BallWars

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Lolo Bastardas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BallWars.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rancig. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miquel Àngel Salvat la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BallWars es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Núñez al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Asclepiodoto Jara va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, José Javier Zarza Ramos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Núñez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Alberto San Claudio de BallWars va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miquel Àngel Salvat va prendre el seu rol al minut 30.

Rancig

Goles Goles

  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Urko Bastegieta va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Rancig va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 59.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 77 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ángel María Gavilán de Rancig marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rancig prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ángel María Gavilán.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Facundo Gegunde no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Călin Neacşu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ignacio Campa al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ángel María Gavilán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferdinand Eipe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.