Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LópezBoys FC (993391) - Albacity de la Mancha (1456861) » 364674284: T36/R1

Copa 364674284 Información oficial sobre el partido 364674284 en Hattrick

22.02.2012 12:45:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Montanyana Alineación oficial del equipo 'Montanyana' en el partido 1 - 4 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montanyana Alineación oficial del equipo 'Montanyana' en el partido 0 - 2 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montanyana

Goles Goles

  • 139 Minuto 87 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ladislao Belert! Un inimaginable dribbling sobre Wincenty Budka va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 4 per a Montanyana.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raşit Eşref Yüzgeç de Montanyana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Albacity agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gion Kissinger amb mestria.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Albacity augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antonio Locci es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de José Guadalupe Estevez la va convertir en gol amb un remat de cap en Nicola Cucchiara tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 34 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Albacity va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Wincenty Budka va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wincenty Budka va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): José Guadalupe Estevez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Albacity va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rolf Fredin es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Javier Jesús Bachs es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Marinus van Dongen de Albacity va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rami Sällinen va entrar en el seu lloc.