Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calasparra FC (1593247) - Los Gros F.C. (1437202) » 364673123: T36/R1

Copa 364673123 Información oficial sobre el partido 364673123 en Hattrick

22.02.2012 12:45:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Raven F.C. Alineación oficial del equipo 'Raven F.C.' en el partido 1 - 3 Los Gros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Gros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Raven F.C. Alineación oficial del equipo 'Raven F.C.' en el partido 0 - 9 Los Gros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Gros F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raven F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Yiannis Rouvelas el va rematar Antonio Jaén amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al 24, Jack Howard hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Márcio Rebola. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Yiannis Rouvelas no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Raven va fer una substitució al minut 52. Jack Howard va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rômulo Xavier Lima.

Los Gros F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kaarlo Ruonakoski de Gros es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leon Buttner va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Extremera, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Gros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Kaarlo Ruonakoski va quedar-se sol davant el porter Elisha Greenstein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arnaud Cotton es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Arango.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marco Arango va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.