Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragones de fuego (1599577) - Los Dracos (1431822) » 362638111: T35/R8

Copa 362638111 Información oficial sobre el partido 362638111 en Hattrick

21.12.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 8

Dragones de fuego Alineación oficial del equipo 'Dragones de fuego' en el partido 2 - 4 Los Dracos Alineación oficial del equipo 'Los Dracos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dragones de fuego Alineación oficial del equipo 'Dragones de fuego' en el partido 2 - 3 Los Dracos Alineación oficial del equipo 'Los Dracos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones de fuego

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Manolo Galdeano de Dragones va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Julián Hernández Iruela va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Manolo Galdeano gairebé marca per a Dragones al minut 14 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Julián Hernández Iruela de Dragones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Alejandro Zapata de Dragones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Zapata va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Dragones va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Insiodo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Zaqueo Bouzamaior de Dragones va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Dragones Zaqueo Bouzamaior va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julián Hernández Iruela va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Francisco Manuel Castellano va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Dragones es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Dragones va fer una substitució al minut 55. Rubén Quesada Guzmán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Emanuel Calzada.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Víctor Manuel Hiniesta de Dragones s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Los Dracos

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Njegoš Žilić quedar desmarcat i marcar per a Dracos al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thankmar Hetschbach va augmentar l'avantatge de Dracos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dragones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Petra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dracos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 74.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Mats God de Dracos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernest Šalov de Dracos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrzej Szuwajło de Dracos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Andrzej Szuwajło de Dracos per doble groga al minut 72.