Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C OMAHA BEACH (1583233) - Cal Coix (119595) » 362433559: T35/R7

Copa 362433559 Información oficial sobre el partido 362433559 en Hattrick

14.12.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 7

F.C OMAHA BEACH Alineación oficial del equipo 'F.C OMAHA BEACH' en el partido 2 - 3 zidozos Alineación oficial del equipo 'zidozos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C OMAHA BEACH Alineación oficial del equipo 'F.C OMAHA BEACH' en el partido 0 - 1 zidozos Alineación oficial del equipo 'zidozos' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C OMAHA BEACH

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Deniz Solum s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ulrikas Pralgauskis va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Ulrikas Pralgauskis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OMAHA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Castromil va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martitz Egiagarai de OMAHA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Pier Carlo Voccoli de OMAHA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

zidozos

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Iginio Limoli donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per zidozos va ser Alfredo Zuya, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Kiriam Vazán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): zidozos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Toso va desviar el xut final de Josep Anton Riera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Josep Anton Riera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Michal Spuchľák.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Iginio Limoli. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.