Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Priorato (313795) - Hyrule Warriors CF (1456577) » 362232888: T35/R6

Copa 362232888 Información oficial sobre el partido 362232888 en Hattrick

07.12.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 6

koanitos Alineación oficial del equipo 'koanitos' en el partido 6 - 3 Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
koanitos Alineación oficial del equipo 'koanitos' en el partido 2 - 0 Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido
Tiene mucha potra 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

koanitos

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 25 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Francisco Eiriz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Toni Solà del koanitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de koanitos Miguel Largacha no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maik Schwabach es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Rubén Laguna Guillén va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Francisco Eiriz de koanitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maik Schwabach en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de koanitos, Peregrino Arcade, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En David Miret anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 2 per a koanitos.

Tejas Verdes CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 60 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Tony Weisser.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Miguel Largacha, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carsten Bornshübel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Magrinyà de Verdes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Nino Guandalini va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Verdes a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mairūnas Lebidevas de Verdes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Tony Weisser xutant per a Verdes va fer anar la pilota just on la volia, però Miguel Largacha, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carsten Bornshübel de Verdes anava molt fort i col·locat però Miguel Largacha no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 2.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Maik Schwabach anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 3 per a Verdes.