Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PepeNauta F.S (487835) - Veleiron Team (776901) » 362232482: T35/R6

Copa 362232482 Información oficial sobre el partido 362232482 en Hattrick

07.12.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 6

PepeNauta F.S Alineación oficial del equipo 'PepeNauta F.S' en el partido 0 - 4 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PepeNauta F.S Alineación oficial del equipo 'PepeNauta F.S' en el partido 1 - 1 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,1 % 50,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PepeNauta F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PepeNauta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matata Kanda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Matata Kanda de PepeNauta es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 58, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matata Kanda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Huang Ping sheng de PepeNauta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jenne Van de Velde va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Caparriaga.

Steaua de Mocejon

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Hans-Peter Jagenreuter va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Mocejon va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Hans-Peter Jagenreuter va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mario Salinas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Vítor Barros de Mocejon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Stephan Cassel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dethleff Haek de Mocejon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Arnau Mascaró de Mocejon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.