Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wagaga (778230) - Omailovy's (47593) » 362031615: T35/R5

Copa 362031615 Información oficial sobre el partido 362031615 en Hattrick

30.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 5

Brandivino Fc Alineación oficial del equipo 'Brandivino Fc' en el partido 2 - 3 Omailovy's Alineación oficial del equipo 'Omailovy's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brandivino Fc Alineación oficial del equipo 'Brandivino Fc' en el partido 0 - 2 Omailovy's Alineación oficial del equipo 'Omailovy's' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brandivino Fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Brandivino era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Guntademaro Girón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Ľuboslav Dubivský va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Brandivino, al minut 40. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Brandivino van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però Jordan Sauvat no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Omailovy's

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 37, quan Hennie Gianotten va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tor Standal per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 112 (Gol por la derecha): Al minut 112 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Tor Standal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tor Standal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergi Poch que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Omailovys tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Michał Różewicz ho va intentar al minut 42 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Giuseppe Grancagnolo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103, un refús desafortunat de Ecequiel Ladrón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tor Standal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Omailovys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Eduardo Brahim, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.