Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Balears (31047) - grecer (1420491) » 362031398: T35/R5

Copa 362031398 Información oficial sobre el partido 362031398 en Hattrick

30.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 5

Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 0 - 1 Ruska y Pilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Ruska y Pilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 2 - 0 Ruska y Pilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Ruska y Pilla F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Balears

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atlètic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Raúl Castellet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Castellet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aracelio Velarde Diez.

Ruska y Pilla F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ruska el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Toni Silverman va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ruska va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Wout Brandis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Marcelo Valerio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ruska va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Leónidas Escolim va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacobus Bar de Ruska la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.