Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los timadores (989729) - Athletic Club Wanderers (312393) » 362030824: T35/R5

Copa 362030824 Información oficial sobre el partido 362030824 en Hattrick

30.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 5

La Escalera Rocks! Alineación oficial del equipo 'La Escalera Rocks!' en el partido 1 - 2 Radio Piratona Alineación oficial del equipo 'Radio Piratona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Escalera Rocks! Alineación oficial del equipo 'La Escalera Rocks!' en el partido 2 - 2 Radio Piratona Alineación oficial del equipo 'Radio Piratona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Escalera Rocks!

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Escalera van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Umur Alım en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Escalera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Javier Estay va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ştefănel Matei.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Aleu Corral de Escalera va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Bernard Stein quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Pifferi de Escalera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Wout Lombaert de Escalera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 87 va fer que Umur Alım de Escalera hagués d'abandonar el terreny de joc. Sebastian Andrýsek va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Wout Lombaert semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Radio Piratona

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de Piratona Francisco Javier Igal va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Piratona augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Javier Igal es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Gejza Křivohlávek va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fèlix Palafox al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikel Federigui de Piratona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Javier Igal de Piratona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Orats Irazoki va sortir coix del terreny de joc, substituït per Raúl Villanueva. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.