Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juvalo Legend (1588826) - Roton FC (800864) » 361828948: T35/R4

Copa 361828948 Información oficial sobre el partido 361828948 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Clŏckwŏrk Orange Alineación oficial del equipo 'Clŏckwŏrk Orange' en el partido 6 - 5 Roton FC Alineación oficial del equipo 'Roton FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clŏckwŏrk Orange Alineación oficial del equipo 'Clŏckwŏrk Orange' en el partido 2 - 1 Roton FC Alineación oficial del equipo 'Roton FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clŏckwŏrk Orange

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Clockwork una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rubén Edígoraz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Santtu Mustajärvi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Clockwork van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Balint Nae va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Rubén Edígoraz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Santtu Mustajärvi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Villafranca de Clockwork va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Clockwork, Edilberto Muñoz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Balint Nae anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Clockwork.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Javier Espluga de Clockwork, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Conrad Donnelly en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Clockwork, Ignacio Cabeza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carlos Villafranca, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Conrad Donnelly va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Clockwork i 6 - 5 al marcador.

Roton FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Roton es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Véjar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Tesifonte Cillerero de Roton va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Isidoro Marino, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Ruvim Zaletin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Roton va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Coronel de Roton la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruvim Zaletin.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Dirk Blumrodt de Roton va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Venegas va prendre el seu rol al minut 43.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Roton Juan Véjar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Espluga es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Kim Vanderstam va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Isidoro Marino va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Roton a la tanda de penals: 5 - 5!
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bruno Coronel de Roton anava molt fort i col·locat però Javier Espluga no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Roton Bernie Ableitner va intentar enganyar Javier Espluga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.