Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chachiruli (310483) - Pelotas de Oro (773904) » 361828835: T35/R4

Copa 361828835 Información oficial sobre el partido 361828835 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido 1 - 2 Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido 3 - 0 Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Zeppelin

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Gustavo Laín Valenzuela s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ernesto Eristain que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Xusto Brey va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Zep va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gustavo Laín Valenzuela en un 1 contra 1 amb el porter Claudio Masobello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Enric Esparraguera que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Ultimate Alliance F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Ultimate es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Armando Hauri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Ultimate va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 77. Stanisław Błajet va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Luigi Amoroso va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Ultimate van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 71 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Xuan Guzmán Alfarache no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kai Ariztondo.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanisław Błajet de Ultimate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.